Sockerdetox på Arteget - ännu mer för pengarna.

I vår Sockerdetox får du inte bara hjälp med avgiftningen - förutom baskunskaperna från Bitten Jonssons behandlingskoncept ingår det många sidotjänster som normalt brukar vara tillägg till en sockeravgiftningskurs . Aldrig förr har vår Sockerdetox innehållt så många extratjänster som nu. Kicki som är HAM certifierad sockerberoendeterapeut med specialkompetens på bl.a avancerad biokemisk reparation, hårmineralanalyser, örtmedicin, psykofarmaka och personlig utveckling leder kursdagarna och Ingela som har specialkompetens på värk och matsmältningsproblematik, matintoleranser och hormonella besvär ger personligt anpassade råd efter just dina problem. Dagarna varvas med föreläsningar, diskussioner, hälsotester och praktiska övningar. Att träffas på riktigt ger en dynamik och gruppsamhörighet som aldrig kan upplevas online - därför är våra Sockerdetox kurser alltid platsbundna - men efter kursen inbjuds du till gratiswebinar regelbundet för uppföljning och fortsatt sammanhållning. Du kommer in i en gemenskap där alla vet exakt vad du genomgår - total förståelse - hos oss kan du vara den du är utan skam - du får hjälp med hur du ska hantera olika situationer i vardagen, på semestern och vid högtider/tillställningar. Efter en kurs hos oss är du aldrig mer ensam i sjukdomen- vårt stöd till dig slutar inte bara för att Sockerdetoxen är slut - vi hjälper dig hela vägen!

BOKA PLATS NU SÅ DU INTE BLIR UTAN!
Bokar du för nära kursstart hinner du kanske inte få din personliga matplan före kursen och du har inga personliga underlag att titta i när vi går igenom den biokemiska reparationen. (Du kan självklart göra detta i efterhand om du bokar sent men de flesta uppskattar att allt är klart när kursen startar så man får allt samtidigt som de andra).

Om du saknar anmälningsmöjlighet för en kurs med startdatum längre fram i tiden är det just nu för tidigt att anmäla sig till den, vi öppnar upp för bokning ca 2 månader före kursstart.