Gratishjälp från Arteget

Gratishjälp för mat- och sockerberoende på Arteget

Vi vet att det kan vara svårt att ta rätt besut om vilken behandling eller kurs som kan vara lämplig!

Därför erbjuder vi kostnadsfri hjälp utan några bindande krav på uppföljning där vi gör en förhandsbedömning om din situation är sådan att du kan bli hjälpt av våra behandlingar och såklart ger vi också råd om vilken typ av behandling som kan vara lämplig för dig.

När det gäller överätning eller mat- och sockerberoende är det exempelvis stor skillnad på vilken behandling som behövs beroende på om man är i ett skadligt bruk eller om man har utvecklat ett patologiskt beroende - Kicki Käller reder ut detta åt dig! (Alla som gillar sött har nödvändigtvis inte ett beroende!) 
Om du har tarm- eller matsmältningsproblematik kan det vara svårt att veta var man ska börja, har du du redan en diagnos av läkare påverkas såklart också behandlingen då det är viktigt att ta läkarens ordination och mediciner i beaktan - Ingela Jönsson hjälper dig vidare här!

Gratiswebinar

För medlemmar

NYBÖRJARNIVÅ 
Endast för medlemmar i vår gratisstödgrupp Sockerberoendespecialisten .
Intresset för dessa gratiswebinar är stort och antal platser är begränsat, vi förbehåller oss därför rätten att prioritera platser till de medlemmar som inte har gått vår primärbehandling där dessa baskunskaper redan har lärts ut.

I  Sockerberoendespecialisten kan du läsa mer om datum/tid/tema etc. Webinaret är gratis men vid bokning reserveras 50 kr som bara kommer att dras från ditt konto/faktureras om du inte avbokar din plats minst 36 timmar före start vid eventuellt förhinder. 

För inbjudna

BASKUNSKAPER KRÄVS
Detta gratiswebinar är endast öppet för inbjudna medlemmar i vår interna supportgrupp.

I FB-gruppen kan du läsa mer om datum/tid/tema etc. Webinaret är gratis men vid bokning reserveras 50 kr som bara kommer att dras från ditt konto/faktureras om du inte avbokar din plats minst 36 timmar före start vid eventuellt förhinder.