BKR terapeut

Certifierad BKR terapeut ®

(BKR = Biokemisk reparation)

Utbildningen riktar sig till företagare som är verksamma som terapeuter inom hälsobranschen och som arbetar holistiskt med klienter som har biokemiska obalanser i hjärnans signalsubstanser och/eller har stressade/utmattade binjurar med sköldkörtelpåverkan.

Utbildningen startar med 2 heldagar.
Efter uppstartsdagarna fortsätter utbildningen på distans med 3 st 3 timmars utbildningswebinar på kvällstid med en månads intervall under 9 månader. 
Utbildningen går bra att genomföra vid sidan av ett arbete i de fall arbetstiderna inte inkräktar på utbildningsdagarnas tider.
Mellan utbildningsträffarna ges hemuppgifter i form av att läsa studiematerial och visst arbete med provklienter (arbetet med provklienter kan göras på distans via mail eller exvis, Skype). 

Utbildningen omfattar bl.a

 • Tarmläkning från grunden/optimering av näringsupptag
 • Fördjupning om signalsubstanser och dess verkan i hjärnan och kroppen
 • Hur olika obalanser i signalsubstanserna påverkar olika organ
 • Hur kosten och livsstilen påverkar signalsubstanserna
 • Binjurestöd 
 • Sköldkörtelstöd
 • Stresshantering
 • Säker utfasninga av psykofarmaka
 • Att laga kroppen i rätt ordning för ett stabilt resultat
 • Praktiska arbetsuppgifter och provklienter
 • Ordinationsguidning för rätt ordination till rätt klient
 • Om kroppens självläkningsförmåga
 • Personlig handledning
 • Analysverktyg


För den som önskar certifiera sig ges även tillfälle att skriva en tenta (Görs digitalt vid ett valfritt tillfälle veckan efter sista utbildningswebinariet). Vid händelse av att tentan misslyckas erbjuds eleven ett nytt tillfälle för omtenta. Elever som klarar tentan får ett certifierings diplom.

Lärare
Kicki Käller, cert sockerberoendeterapeut med SUGAR behörighet har lång erfarenhet av biokemisk reparation och har även utbildat i ämnet på Bittens Addiction AB för terapeuter när biokemisk reparation var en del av HAM utbildningen (ändrat fr.o.m år 2018 då denna del bara behandlas i mindre omfattning). Utöver sin utbildning till beroendeterapeut på Bittens Addiction AB och SUGAR behörigheten på Dahl & Dahl Preventions- & Beroendecenter AB är Kicki certifierad att göra Hårmineralanalyser, matintoleransanalyser, DNA-analyser och har även behörighet att hålla kurser inom Enneagrammet för personlighetsutveckling. 
Kicki har tidigare arbetat som pedagog och lärare på Ekebyholmsskolan, Rimbo samt arbetat med själavård som pastor i mer än 20 år. 
Kicki brinner för sitt arbete med avancerad biokemisk reparation. Hon har själv ett förflutet med svår utmattning med en sockerberoendeproblematik bakom - hennes fysiska och psykiska hälsa var så dålig att läkare och vårdpersonal gjorde en bedömning att hon aldrig skulle kunna bli frisk nog att klara ett arbete igen. Men med professionell holistisk behandling och biokemisk reparation kunde hon trots specialisters diagnoser återläka kroppen från grunden och bli hel igen med naturliga metoder. 
Kicki är idag stabilt frisk sedan år 2008 och full av energi och livsglädje, arbetar heltid på Artegets klinik i Arlöv. 

Kursdatum

Det går inte att anmäla sig till 2018 års utbildning - maila gärna ett intresse (ej bindande) för 2019 års utbildning 

Behörighetskrav
För att kunna gå utbildningen behöver du ha dokumenterad utbildning hos kvalitetssäkrat utbildningsföretag motsvarande minst Kostrådgivare, kost och näringsterapeut eller liknande. Att ha goda baskunskaper i näringsfysiologi och anatomi är en förutsättning för att kunna ta del av utbildningen.

Om du är osäker på om din bakgrund är tillräcklig för att kunna ta del av utbildningen eller om du har andra frågor gällande utbildningen är du varmt välkommen att maila oss på info@arteget.se så hjälper vi dig.

Utbildningmaterial  ingår i priset men viss kompletterande litteratur tillkommer och eventuella kostnader bekostas av eleven. (avser böcker som kan köpas via exvis Adlbris/Bokus eller lånas på bibliotek) 

Pris ex. moms: 19.000 kr
Vi erbjuder delbetalning på 3,6 eller 12 månader utan ränta (uppläggningsavgift + fakturaavgift tillkommer dock)