Arteget Utbildningar för terapeuter

Skräddarsydda utbildningar för terapeuter som arbetar med sockerberoende och eller personer med utmattning och obalanser i signalsubstanser.

Certifierad BKR-Terapeut

Utbildningens syfte är att ge kunskap att kunna hjälpa klienter med svåra utmattningsbesvär och/eller beroendeproblematik med att avgifta hela organismen och reparera skadorna i hjärnan och kroppen på cellnivå.

Långvarig stress och ohälsosamma matvanor leder till näringsunderskott i kropp och hjärna med konsekvenser som sug, ångest, stress, depression, sömnproblem, koncentrationssvårigheter mm. Detta får konsekvenser som som får konsekvenser som stressade binjurar, sköldkörtelobalanser och utmattning. Beroendesjukdomar och utmattning leder till förändringar i hjärnans biokemi, struktur och funktion. 

Genom att skräddarsy en ordination av kosttillskott (aminosyror, vitaminer och andra mikronäringsämnen) och en personlig avancerad matplan kan man i kombination med anpassad fysisk aktivitet och stresshantering i de flesta fall återställa biokemin eller få stora förbättringsresultat som ger klienten livskvalitet och stabil hälsa igen.

Certifierad MP-terapeut

MP-terapeut är en fristående fortsättning på BKR Terapeut för den som önskar fördjupad kunskap i avancerad matplansplanering med inriktning på klienter med sockerberoende, gastric bypass opererade, gravida och ammande med specifika näringsbehov.

Det går inte längre att anmäla sig till 2018 års terapeututbildningar.

Det går bra att föranmäla intresse (ej bindande) för 2019 års utbildning info@arteget.se