Sockerdetox behandlingskurs

Vi tillhandahåller Sveriges mest omfattande intensivbehandling för sockerberoende. Lång erfarenhet, bred kompetens, regelbunden fortbildning i kombination med pedagogisk bakgrund ger fina resultat. Alltid små trygga grupper, max 10 deltagare. Klicka på produkten för att kunna se olika datum. Om det datum du vill gå inte finns med i listan är sista anmälningsdag passerad eller så är det datumet fullbokat - så länge det går att boka finns det platser kvar.

Vi kan tillsammans med PAYSON och Svea Ekonomi AB erbjuda räntefri delbetalning på 3, 6 eller 12 månader. (uppläggningsavgift a 295 kr tillkommer på den första delbetalningsfakturan + 29 kr i fakturaavgift vid varje delbetalningstillfälle)

Om du har friskvårdspeng från din arbetsgivare kan även den användas som betalning/delbetalning av kursavgift. Kontakta oss på info@arteget.se om du har frågor om hur friskvårdspeng ska hanteras.

Arteget AB finns också upptagna i Rehabcenter Stegets ramavtal med kommunerna för Skåne, Halland och Kronoberg. Om du är anställd eller mantalsskriven i något av kommunerna i dessa län och går i/har gått i behandling för exempelvis alkohol eller annan beroendesjukdom via socialtjänsten kan din socialsekreterare bevilja sockerdetoxbehandling och/eller återfallsprevention hos oss.