Delbetala räntefritt upp till 12 mån

Avbokningsvillkor - Kurser
Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp inom denna tid. Ångerfristen börjar löpa den dag du ingick avtalet och fick en orderbekräftelse i mail på beställd kurs. Kurs eller behandling som påbörjats kan ej avbokas oavsett hur många dagar som gått sedan beställningen gjordes. Kurs och behandling räknas som påbörjad i samma stund som kund mottagit e-post med frågeformulär inför behandling, provtagnings-kit för LAB test är postat, fysisk/digital kurs har startat eller att terapeutsamtal via telefon/dator påbörjats.

 
Avbokning av kurs pga oförutsedda händelser eller sjukdom efter att tidsfristen för distansavtalslagen har löpt ut (före kursstart).
Om det är en återkommande kurs i Arteget ABs tjänsteutbud flyttas startdatum för kursen till nästkommande tillfälle som som ej är fullbokad om kunden önskar. Flytt av startdatum kan erbjudas max en gång per aktuell kurs.
Kursplatserna är inte personliga, Arteget AB hjälper gärna till och försöker hitta ersättare vid oförutsedda hinder. Om platsen går att ersätta med annan deltagare återbetalas kursavgiften exkl. anmälningsavgift på 5% av köpeskillingen.


Arteget AB förbehåller sig rätten att ställa in utbildning, föreläsning, behandling, kurs  eller annan aktivitet på grund av färre anmälda deltagare än 3 till en kurs, eller på grund av anledning som Arteget AB ej råder över (force majeure) exempelvis allvarlig sjukdom som gör det omöjligt för Arteget AB att genomföra kursen/behandlingen. Vid dessa fall återbetalas hela behandlingskursavgiften eller om det är är möjligt och kunden vill bokas en ny tid. Eventuella omkostnader i form av bokningskostnader för boende/resa återbetalas ej.

Arteget AB
Lundavägen 33
232 34 ARLÖV

VATnr: SE556868892201