Kurslokal i Malmö - Kockum Fritid

Kockum Fritid Malmö

Fr.o.m. Maj 2019 kommer vi att hålla våra kurser & föreläsningar i centrala Malmö på populära Kockum Fritid som är en trevlig och lättillgänglig mötes- och motionsanläggning med bl.a. simhall, ishall, gym och gruppträning samt restaurang & café och luftiga fräscha konferenslokaler precis in till havet och med Malmös stolta skyskrapa och blickfång Turning Torso som granne. Det finns också gott om matbutiker, restauranger och caféer på gångavstånd från anläggningen. 
Stadsbuss nr 2 och 3 som går från Malmö Centralstation stannar precis utanför huvudentrén (Hållplats Kockum Fritid). Bussarna går ungefär med 10 minuters intervall. Ladda ner Skånetrafikens APP så kan du lätt se tidtabeller och köpa biljetter. För den som är bilburen har anläggningen en stor gästparkering i anslutning till byggnaden (20:-/tim. eller 100:-/dygn).

Adress: 
Kockum Fritid
Västra Varvsgatan 8
211 11 Malmö

Bo praktiskt och nära konferenslokalen

Park Inn by Radisson Malmö _ Hotell Ohboy

Park in By Radisson Malmö, modernt hotell med prisvärt garage
Hotellet ligger endast 350 m från Kockum Fritid. Priser från 795 kr/natt. 
https://www.parkinn.se/hotel-malmo 

Ohboy hotell, modernt boende med eget hushåll, cykel ingår i priset

Hotellet ligger 950 m från Kockum Fritid. Priser från ca 950 kr/natt. Man hyr en egen liten lägenhet i två plan (vissa rum är tillgänglighetsanpassade och i ett plan)
https://ohboy.se

Det finns naturligtvis många andra hotell/vandrarhem centralt och utanför Malmö i olika prisklasser och med olika standard. Här kan du se fler alternativ: https://www.trivago.se/