Vår kurslokal i Arlöv

Artegets lokal (vid den röda pricken)

Arteget AB
Lundavägen 33, 232 34 ARLÖV
info@arteget.se 

Hitta med buss/tåg
Busshållsplatsen närmast kurslokalen heter Sockerbitstorget (Ja, ironiskt nog!) och där stannar Regionbuss 172 och 130. Man kan även åka "Pågatåg" till hållplats BURLÖV (OBS! Inte alla tåg som stannar i Burlöv). Från stationen i Burlöv är det ca 15 min promenad till kurslokalen. Burlöv heter kommunen som orten Arlöv ligger i. Ladda ner Skånetrafikens APP så kan du lätt se tidtabeller och köpa biljetter.

Behöver du boka taxi? 
Ladda ner appen "TAXIJAKT" eller gå in på deras hemsida så kan du enkelt förbeställa taxi till absolut bästa pris och även se på förhand vad din taxi kommer att kosta exakt. Glöm inte att poängtera att det är Lundavägen i ARLÖV (Adressen finns i Malmö och Lund också)

Kommer du med tåg/flyg till oss?
Vi rekommenderar att boka hemresa med GOD tidsmarginal, det tar ca 30 minuter att ta sig till tågstationen från vår lokal, bussar/tåg går mer sällan på helgen och väl framme ska du hitta rätt perrong också. Ofta finns det ett behov att handla produkter/kosttillskott efter kursen är slut och det kan dra ut på tiden. Det är också bra att ha lite tid tillgodo på centralstationen för att köpa abstinent färdkost. Bussen till Sturups flygplats går från centralstationen eller Södervärn, det tar ca 50 minuter + restid från vår lokal till Centralen eller Södervärn.

SCANDIC Segevång och SCANDIC CITY

Bo praktiskt nära vår lokal i Arlöv

Tyvärr finns det inget hotell eller pensionat inne i själva Arlöv, men det är väldigt enkelt att ta sig till vår lokal med kollektivtrafik - den som tycker om att promenera kan också promenera på 20-30 minuter till vår lokal från Scandic Segevång som ligger precis på gränsen mellan Malmö och Arlöv.

SCANDIC SEGEVÅNG, har standardrum men tyvärr finns det inte så bra restauranger/matbutiker i närområdet men hotellet har egen restaurang, gym och inomhuspool. Gratis parkering till alla gäster. Man kan låna cykel gratis på hotellet men det finns inga garantier för att det finns någon cykel ledig.

För dig som vill laga egen middag på kvällen rekommenderar vi  SCANDIC MALMÖ CITY - där har ALLA rum egen kyl, mikro och vattenkokare och de större rummen har riktig spis o diskmaskin. Hotellet har även en stor fin frukostbuffé med många bra val för sockerberoende.
Det finns parkering mot avgift på hotellet, gym och restaurang. Hotellet ligger nära gågata, butiker och restauranger.Det är enkelt att åka regionbuss 130 mellan hotellet och vår lokal från hotellet. Inga byten, promenera 5 min till busshållsplatsen och åk 11 hållplatser, personalen i receptionen kan förklara hur du ska gå till busshållsplatsen (tar ca 10-15 min)

GÅ MED I SCANDIC FRIENDS - gratis medlemsklubb och logga in när du ska boka rum - då kan du ofta få upp till ca 25% rabatt på boendet över en weekend om du bokar i god tid. Man kan också få bra rabatter genom ICAs kundkort.

 

Bosses Gästvåningar

Vandrarhem

På "Bosses gästvåningar" i Malmö intill busstorget Södervärn kan du bo prisvänligt. Buss nr 130 stannar i närheten och du kan åka utan byte ändra fram till vår kurslokal i Arlöv, det tar ca 20 min (13 hållplatser). 500 meter från vandrarhemmet ligger Triangeln tågstation som snabbt tar dig till Malmö Central om du reser med tåg.
https://www.bosses.nu